Královská rodina potají udělala poslední tečku za Meghan s Harrym!

Křest Archieho Harrison Mountbatten-Windsora 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. srpna 2020 12:49 | Aktualizováno: 12. srpna 2020 22:02

Málokdo si toho všiml, fanoušci ale nespí a některým z nich neunikne žádná změna. Královská rodina se rozhodla učinit poslední tečku za vévodkyní Meghan a princem Harrym, kteří jí dali vale už před půl rokem. Oba totiž smazala.

Z oficiálního webu britské královské rodiny Royal.uk zmizel odkaz na sociální sítě Harryho a Meghan. Odkaz prince Charlese či prince Williama a jeho manželky Kate přitom zůstává.

Tisková kancelář Buckinghamského paláce odstranila profil vévodů ze Sussexu v tichosti, na čí nařízení není známo. Jisté ale je, že vnímaví fanoušci si toho všimli. A hned je jim vše jasné.

Harry a Meghan přestali být oficiálními členy rodiny 1. dubna. Jejich profil na Instagramu se tak stal soukromým projektem, který královská rodina nemůže nadále propagovat.

Profil Sussex Royal navíc od 30. března tohoto roku neužívají. Královna jim totiž s platností od 1. dubna zakázala používat značku Sussex Royal.

Není to přitom poprvé, co se Harrymu s Meghan něco takového stalo. Přesně před rokem o nich odstranila veškeré zmínky v naprosté tichosti i charitativní organizace Williama a Kate.

Charitu přitom založili právě oba princové a posléze se do ní zapojila jak Kate, tak i Meghan. To ale nyní končí. A podle britských médií nepřekvapivě právě kvůli Meghan. 

Tím to ale neskončilo. Charitativní organizace také v tichosti změnila název. Už to není nadace vévody a vévodkyně z Cambridge a vévody a vévodkyně ze Sussexu, ale pouze nadace vévody a vévodkyně z Cambridge.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)