Andrej Hryc o jednom z aspektů vážné nemoci: Je to hodně špatné!

Andrej Hryc s dcerou Wandou 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. srpna 2020 14:34 | Aktualizováno: 8. srpna 2020 13:44

Andrej Hryc už několik měsíců bojuje s vážnými zdravotními problémy, zatím - zdá se - úspěšně. Celá záležitost má ale i své stinné stránky, z nichž některé se týkají rodinného života slovenského herce.

Andrej Hryc se od jara potýká se závažnou nemocí, konkrétně akutní leukémií. Léčbu ale snáší dobře, lékaři už mu před nějakým časem umožnili opustit nemocnici a docházet na další fáze pouze ambulantně.

Slovenský herec se přesto musí v mnoha věcech stále omezovat. Jde například i o kontakt s nejbližšími příbuznými. Kvůli oslabené imunitě nemůže dědeček obejmout ani jeden z jeho tří vnuků.

„To je hodně špatné. Protože oni přijdou, ale jsou tak pět metrů ode mě. A říkají – Andy, ty jsi ještě nemocný? Ten malinký tříletý teď právě odjížděl do Německa a ten mi říkal – Andy, ty jsi ještě nemocný? A dokdy budeš nemocný?“ popsal webu cas.sk.

„To setkání je velmi dojemné. Oni jsou velmi disciplinovaní, ti moji vnuci, to jsou velmi dobře vychované děti, takže jim stačí říct a oni vědí. Oni to taky tak berou, že to není bůhvíco, ale nic se nedá dělat,“ dodal Hryc.

Témata: Andrej Hryc