Meghan a Harry: Kdo to mohl před rokem tušit?

Vévodkyně Meghan a princ Harry 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. srpna 2020 10:20

Britové už se smířili s tím, že jim vévodkyně Meghan odloudila milovaného prince Harryho. Ještě před rokem ale byla situace úplně jiná. Kdo mohl tušit, že o Los Angeles se o dvanáct měsíců později bude mluvit ve zcela jiných souvislostech?

Přesně před rokem se v médiích, konkrétně na webové stránce Homes.com, objevily fotky losangelské rezidence, kde žila vévodkyně Meghan, když se snažila udělat díru do světa v Hollywoodu. Konkrétně šlo o koloniálně laděný dům na adrese Hancock Park.

Kdo mohl tušit, že o pouhých dvanáct měsíců později bude vévodkyně ze Sussexu opět obyvatelkou kalifornské metropole? Někdejší herečka se společně s princem Harrym rozhodla před pár měsíci odstartovat úplně novou životní kapitolu.

Na začátku letošního roku se totiž rozhodli, že výhledově opustí řady britské královské rodiny. Učinili tak prvního dubna a zároveň opustili Velkou Británii. Po anabázi v Kanadě nakonec zakotvili právě v Los Angeles.

Lidem přitom pořád není jasné, čím se tam Meghan a Harry hodlají živit. Do toho všeho navíc přišla koronavirová pandemie, která veškeré plány páru ještě více zkomplikovala.

Témata: Meghan Markle Princ Harry