Andrej Hryc se potýká s vážnou nemocí: Dcera zveřejnila další fotku!

Andrej Hryc s dcerou Wandou 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. srpna 2020 15:30

Andrej Hryc se už několik měsíců potýká s vážnou nemocí a rodina mu samozřejmě drží palce. Právě jeho dcera Wanda fanouškům ukazuje, jak se její otec v průběhu léčby mění. Co ukázala nejnovější fotka?

Andreji Hrycovi se na jaře během pouhých pár chvil obrátil život naruby. Lékaři u něj odhalili akutní leukémii, a tak musel ze dne na den všeho nechat a podstoupit velice intenzivní léčbu. Nyní už do nemocnice dochází pouze ambulantně.

Jak vás stars24.cz informoval, poslední pravidelná kontrola ukázala, jak na tom je. Slovenský herec se nechal slyšet, že dopadl dobře. Doktoři mu navíc měli snížit dávky některých léků, což jej rovněž povzbudilo.

Hryc se k léčbě poměrně ochotně vyjadřuje, velkou oporou mu je dcera Wanda. Právě ona čas od času zveřejní nějaký snímek nemocného tatínka. Stalo se tak třeba, když jej propustili z nemocnice.

O víkendu se filmová produkční, která měla v posledních dnech mnoho starostí s přeobsazením zraněného Vojty Kotka, pochlubila další fotografií. „Moje dnešní momentka. Je tam všechno… Miluji tě,“ vzkázala na instagramu.

Témata: Andrej Hryc