Zuzana Belohorcová: Na odchodu z USA lituje jedné věci!

Zuzana Belohorcová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. července 2020 14:50 | Aktualizováno: 31. července 2020 21:04

Zuzana Belohorcová nedávno oznámila, že se s rodinou chystá trvale opustit USA. K odchod do Evropy už opravdu všechno směřuje, a tak se známá Slovenka dala do úklidu. Čeho při něm zalitovala?

Jak vás stars24.cz informoval, slovenská kráska Zuzana Belohorcová je na odchodu z Floridy. S manželem se nově rozhodli žít ve Španělsku. Rozhodně si tam ale z Ameriky nehodlají brát s sebou všechny věci.

Někdejší populární moderátorka fanouškům prozradila, že se dala do balení. „Nikdy jsem nic nevyhodila, je mi to líto. Proto jsem se rozhodla všechno posunout dál, protože vždy se najde někdo, komu se něco může hodit,“ uvedla dle webu cas.sk.

S hledáním místa, kde by se přebytečných věci ujali, to naštěstí nebylo tak složité. „Hromadu věcí neseme do školky, kde si to učitelky roztřídí, a zbytek i do kostela,“ prozradila fanouškům.

Důvody odchodu z Ameriky jsou přinejmenším dva. Rodina se necítí v Miami bezpečně kvůli současným náladám v americké společnosti. Do toho všeho navíc přišla koronavirová pandemie. Nemovitost na Floridě proto prodávají.

Témata: Zuzana Belohorcová