Harry a Meghan: Rozhodnutí, kterého nesmí litovat!

Meghan Markle a princ Harry 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. července 2020 14:54

Princ Harry a vévodkyně Meghan učinili v letošním roce jedno rozhodnutí, kterého zkrátka nesmí litovat. Okolnosti jim přitom nabízely určitý manévrovací prostor. Proč se oni rozhodli jinak?

Třaskavá kniha Finding Freedom, od které už princ Harry a jeho žena Meghan dali ruce pryč, ačkoliv bude pojednávat o nich, možná odhalí další tajemství o současném fungování britské královské rodiny.

Tu vévoda a vévodkyně ze Sussexu letos v dubnu definitivně opustili a rozhodli se začít novou životní kapitolu v zámoří jako běžní smrtelníci. Podle plánů královny přitom měli mít touhle dobou ještě čas na rozmyšlenou.

Jak uvádí web listu The Sun, panovnice řekla vnukovi, že může běžet dvanáctiměsíční „zkušební doba“, po které se mohou do rodiny vrátit. „Byl neústupně proti tomu,“ prozradil zdroj blízký královské rodině.

Proč to Harry odmítl? Podle serveru si totiž nepřál, aby se média o existenci „zkušební doby“ dozvěděla, protože by určitě psala o zadních vrátkách a možnosti páru se do řad královské rodiny znovu vrátit.

Témata: Princ Harry Meghan Markle