Vítězka SuperStar Piešová: Na velkou kariéru to zatím nevypadá!

Vítězka SuperStar 2020 Barbora Piešová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. července 2020 19:42

Vítězství v SuperStar by mělo být odrazovým můstkem k velké kariéře v šoubyznysu, u ní to tak ale zatím moc nevypadá. Naposledy všechno zhatily zdravotní potíže. Co se zpěvačce stalo?

O slovenské vítězce poslední řady SuperStar Barboře Piešové možná nevíte, že pracovala ve fabrice, kde se živila výrobou plastových oken. Této práci po úspěchu v talentové soutěži pochopitelně odzvonilo.

Od televizí totiž získala pěkný balík peněz, navíc se jí otevřely dveře do šoubyznysu. V továrně proto jen pár dní po triumfu dala výpověď a začala si plánovat, co bude dál.

Klíčem k úspěchu jakéhokoliv hudebníka je pochopitelně vlastní tvorba, a tak měla Piešová v plánu se co nejrychleji vydat do nahrávacího studia a natočit album. Zatím to ale nebylo možné. Co se přihodilo?

„Onemocněla jsem. A to jsem měla natáčet album a klip. To mám za to, že jsem se byla koupat v Seneckých jezerech,“ prozradila na sebe dle webu cas.sk úřadující vítězka SuperStar. Do studia se však stále chystá, jen se jí musí vrátit hlas.

Témata: Barbora Piešová (SuperStar)