Diana Mórová po aférce s Prachařem: Vážný zdravotní problém!

Diana Mórová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. července 2020 12:45

Je to už nějaký čas, co Dianu Mórovou u nás proslavila aférka s ženatým Jakubem Prachařem, ačkoliv nikdy nebylo doloženo, že k ní opravdu došlo. Oblíbená slovenská herečka má nyní úplně jiné starosti.

Diana Mórová se v 50 letech pyšní ukázkovou postavou, kterou podle některých informací oslnila i Jakuba Prachaře, s nímž seděla v porotě soutěže Česko Slovensko má talent. Jenže někdy už věk hraje svou roli v tom, že tělo už neslouží tak, jak by mělo.

Slovenskou herečku dle webu cas.sk dlouhodobě trápily bolesti krční páteře, které jí zásadně komplikovaly život. Na stránkách jedné soukromé rehabilitační kliniky v hlavním městě tedy přiznala, že musela vyhledat odbornou pomoc.

„Moje problémy s krční páteří mě donutili vyhledat někoho, kdo mi pomůže,“ svěřila se Mórová dle zmíněného serveru, který připomíná, že k problémům jistě přispěl i fakt, že se v minulosti věnovala gymnastice.

Nyní je lékařům vděčná, že se s potížemi podařilo něco málo udělat. „Jejich profesionalita a lidský přístup nemají hranice. Rehabilitace mi neskutečně pomáhají,“ dodala herečka.

Témata: Diana Mórová