Harry a Meghan nechápali: Totální nezájem! I vévodkyně Kate...

Britští princové William a Harry s manželkami 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. července 2020 21:57

Princ Harry a jeho žena Meghan jsou ústředními postavami připravované knihy, od které sice dávají ruce pryč, její autoři se jí ale v mnoha ohledech zastávají. Kupříkladu totiž tvrdí, že v královské rodině se o ně nikdo nezajímal.

Jak vás stars24.cz informoval, princ Harry a jeho manželka Meghan se distancovali od chystané knihy, která má poodhalit okolnosti jejich odchodu z královské rodiny. Britská média již přinesla některé úryvky z připravované publikace.

V knize se údajně píše mimo jiné o tom, že princ Harry téměř nekomunikoval se svým bratrem Williamem a jeho rodinou. Autoři konkrétně zmiňují zejména jeden okamžik během březnové mše ve Westminsterském opatství.

Tehdy spolu oba bratři a jejich ženy téměř nepromluvili, i když se neviděli od ledna. "I když se Meghan snažila navázat s Kate oční kontakt, vévodkyně (z Cambridge) ji téměř nevnímala," stojí v knize.

"Jak jejich popularita rostla, Harry a Meghan nedokázali pochopit, proč se tak málo lidí v paláci zajímá o jejich zájmy," napsali rovněž autoři knihy. Dvojice autorů nicméně naznačuje, že za tím stál fakt, že lidem z paláce vadila oblíbenost páru a obávali se, že je Harry a Meghan zastíní. 

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)