Princ Charles odkryl karty? Plán po nástupu na trůn!

Princ Charles 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. července 2020 12:52

Korunovace prince Charlese na britský trůn se zatím nepřipravuje, ale syn současné panovnice už jistě ten den vyhlíží. Co udělá, až se nastěhuje do Buckinghamského paláce? Už o tom začíná být jasno.

Princ Charles loni v listopadu oslavil 71. narozeniny a je logické se domnívat, že si dříve myslel, že v tomto věku už bude panovníkem. V cestě na trůn mu však nadále stojí dlouhověká královna Alžběta, ačkoliv v těchto dnech kvůli koronaviru úřaduje v izolaci.

Už nyní ale budoucí panovník jistě promýšlí, co udělá, až usedne na trůn. Často se spekuluje o opravdu velké revoluce v královské rodině, kterou by následník trůnu rád udělal. Spousta lidí z královských paláců se tak musí bát vyhazovů.

Podle odborníků je po skandálu s Jeffreym Epsteinem prakticky jasné, že princ Andrew už žádnou druhou šanci nedostane. V plánech prince z Walesu ale nemusí figurovat ani další sourozenci.

V britských médiích padala také jména prince Edwarda a jeho ženy Sophie. Dokonce by v plánech Charlese nemusela být ani princezna Anna. Rodinu už však v minulých měsících "zeštíhlela" o princova vnuka a jeho americkou manželku.

Témata: Král Charles III. (Karel III.) královská rodina (gbr)