Fotky vévodkyně Meghan NAHOŘE BEZ? TADY JSOU, záhada ale pokračuje!

Meghan Markle

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. července 2020 20:26 | Aktualizováno: 25. července 2020 13:45

Neuplyne měsíc, kdy by některé médium neupozornilo na pár let starý skandál. Na veřejnost totiž měly už dříve uniknout fotky vévodkyně Meghan, která je nahoře bez. Je to ale opravdu ona?

Fotky, na nichž se žena ne nepodobná vévodkyni Meghan producíruje polonahá na pláži, se na internetu objevily poprvé před více než dvěma lety.

Nutno podotknout, že v tu chvíli královský palác zareagoval vcelku rychle. Popřel totiž, že by na snímcích, které si můžete PROHLÉDNOUT ZDE, byla vévodkyně Meghan.

Ačkoliv pravost fotek dříve vyvrátila i sama Meghan, faktem zůstává, že dodnes mnoho lidí i médií nevěří, že by na nich nebyla ona. Jejich domněnce nahrává i jeden záhadný příspěvek na sociální síti.

Meghan totiž na onom místě, odkud fotky pocházejí, zřejmě skutečně byla. Jedna z jejích kamarádek, Lindsay Jill Roth, ji totiž před několika lety označila z tohoto místa na sociální síti.

Jde tedy o skutečné fotky vévodkyně, které nějakým nedopatřením unikly na internet? Nebo jde o jí velmi podobnou ženu? Nebo fotomontáž? To se zřejmě nikdy nedozvíme.

Témata: Meghan Markle