Hvězda dětských srdcí Daniel Radcliffe: Harry Potter ZE MĚ UDĚLAL ALKOHOLIKA!

Daniel Radcliffe

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. července 2020 10:58

Daniel Radcliffe se po celém světě proslavil jako kouzelník s kulatými brýlemi a jizvou na čele. Jak ale sám přiznal, natáčení ságy o Harry Potterovi si vybralo svou daň. Stal se z něj alkoholik.

Radcliffe se toužil stát hercem celý život, rodiče ho ale od jeho snů odrazovali. A dobře věděli proč. Jako představitel Harry Pottera se proslavil už ve 12 letech, a ještě než dosáhl dospělosti, byl z něj alkoholik.

Nedokázal se totiž smířit s tím, že je neustále v hledáčku novinářů i veřejnosti. "Nechtěl jsem to vnímat, a proto jsem se hodně opíjel," prozradil pro Off Camera.

Pak mu ale prý došlo, že když je opilý, tak se po něm lidé dívají ještě víc. "Proto jsem začal pít ještě víc, abych na to zapomněl," šokuje herec. Zároveň ale uklidňuje fanoušky.

"Moje pití natáčení nijak neovlivnilo. Svou práci jsem miloval a snažil jsem se ji dělat co nejlépe jsem uměl," dodal. S alkoholem začal ještě než mu bylo 18 let, závislost pak porazil ve svých 21 letech.

"Pak už jsem nechtěl být ten opilý Harry Potter. Chtěl jsem být herec a s negativními dopady slávy se vyrovnat jinak. Tak jsem se rozhodl, že musím přestat. Vzbudil jsem se po náročné noci a řekl si, že tohle už není v pořádku," přiznal.

Témata: Daniel Radcliffe