Porotce z Hlasu Majk Spirit: Utajené těhotenství a svatba s krásnou Ruskou!

Majk Spirit 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. července 2020 17:23

Slovenský rapper a porotce soutěže Hlas Československa Majk Spirit (35) se podělil hned o dvě velké novinky! Nejen že se tajně oženil, ale ještě se k tomu brzy stane otcem!

I když se o tom mluvilo již další dobu, oficiálně se Majk Spirit k těhotenství své ruské přítelkyně Marie vyjádřil až teď! Na sociálních sítích zveřejnil společnou fotografii, na které je vidět, že jeho partnerka má už pěkné bříško. Podle dřívějších informací z nejmenovaného zdroje je termínem porodu říjen a měla by to být holčička.

Hudebník ale svým fanouškům znovu zamotal hlavu. „Dovolte mi představit vám rodinu Dušiček,“ napsal ke snímku. Spiritovo občanské jméno je Michal Dušička, ihned se tak začalo spekulovat, zda tím chtěl Majk naznačit, že se navíc stihl oženit a že Maria už tedy má jeho příjmení.

Slovenský rapper tak šel s pravdou ven. „Byla Ruska, nerozuměla mi ani půl slova… teď je moje žena.. Maria Dušička,“ prozradil Majk Spirit, který se zároveň pochlubil několika černobílými fotkami ze svatby.

Vzhledem k tomu, že se nevěstě pod svatebními šaty rýsuje těhotenské bříško, je jasné, že veselka proběhla teprve nedávno!

Témata: Majk Spirit