Známý slovenský zpěvák už nechce žít? Šokující slova po smrti manželky!

Otto Weiter s manželkou 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. července 2020 20:30

Známý slovenský zpěvák Otto Weiter před několika dny přišel o manželku, což ho pochopitelně hodně zasáhlo. Po její smrti měl totiž pronést šokující slova týkající se jeho vlastní budoucnosti.

Jak vás stars24.cz informoval, známý slovenský zpěvák Otto Weiter se minulý týden musel vypořádat s tragickou ztrátou. Náhle totiž zemřela jeho výrazně mladší manželka Andrea. On to pochopitelně těžce nese.

„Otto je úplně na dně, tak jsem mu řekla, že by bylo dobré, kdyby za ním přišel nějaký psycholog. Má slabé srdce a ještě takový šok… Řekla jsem mu, Otto zachraň aspoň sebe! Andrejku už nezachráníš. Řekl mi, že už nechce žít,“ řekla webu pluska.sk jeho kamarádka Maja Velšicová.

„Našel ji ráno, když se vzbudil. Ležela vedle něj, nedýchala, tak jí začal dávat umělé dýchání, snažil se ji oživit, než přijede záchranka, ale už se jí nedalo pomoci,“ prozradila dále.

Příčinou smrti byla podle informací zmíněného serveru náhlá cévní mozková příhoda, která zpěvákovu manželku postihla ve spánku. Ještě o pár dní dříve přitom natáčela v televizi.

Témata: Otto Weiter