Jennifer Aniston vyděsila fanoušky fotkou: Takhle vypadá covid!

Jennifer Aniston v roušce

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. července 2020 14:53

Jennifer Anistonová se snaží zapojit do boje s koronavirem v USA, kde je situace nadále dramatická. Fanoušky na sociální síti pořádně vyděsila fotkou přímo z nemocnice, kde leží nakažení lidé.

V USA je koronavirová situace o poznání dramatičtější než v Česku. Tamní občany musí dodnes přesvědčovat, aby nosili roušky. Do osvětové kampaně se zapojují i známé osobnosti, v roušce se vyfotila např. Jennifer Anistonová.

Hvězda seriálu Přátelé se však rozhodla apelovat i jiným způsobem. Na instagramovém profilu zveřejnila fotografie svého nakaženého kamaráda z jednotky intenzivní péče. „Tohle je náš kamarád Kevin. Byl úplně zdravý, neměl jediný zdravotní problém. Takhle vypadá covid. Tohle je realita,“ napsala.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jennifer Aniston (@jenniferaniston), Čec 19, 2020 v 1:41 PDT

Populární seriálová hvězda poté lidi vyzvala, aby udělali alespoň ten jeden krok, který udělat mohou, tedy nasadit si masku. „Udělejte to pro svou rodinu. I pro sebe. Covid se týká lidí každého věku,“ vzkázala.

„Tahle fotografie vznikla počátkem dubna. Díky bohu už se téměř zcela zotavil. Díky za vaše modlitby,“ dodala Anistonová.

Témata: Jennifer Aniston