Meghan už vyhlíží narozeniny? Téhle pocty se již letos nedočká!

Meghan Markle 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. července 2020 13:03

Těžko říct, jestli už vévodkyně Meghan nelituje rozhodnutí opustit britskou královskou rodinu. Život v ní totiž přinášel i mnoho pozitivních věcí. Jedna se týkala narozenin, které se pomalu blíží.

Za dva týdny, konkrétně 4. srpna, oslaví vévodkyně Meghan 39. narozeniny. Letos už však nemůže počítat s jednou věcí. V USA, kam se s princem Harrym před několika měsíci přestěhovali, to neproběhne s takovou pompou.

Jak připomíná web cas.sk, ve Velké Británii totiž tradice velí zvoníkům ve Westminsteru, aby v den narozenin vybraných členů královské rodiny rozezněly zvony na počest oslavenců. Ještě loni se to týkalo i Američanky.

„Zvony většinou bijí na oslavu narozenin dospělých členů královské rodiny a také následnické linie vévody a vévodkyně z Cambridge a jejich dětí,“ cituje zmíněný server mluvčího opatství. Počátkem letošního srpna tam budou mít méně práce.

Meghan to ale pravděpodobně mrzet nebude, naopak si bude dál užívat klidu, po kterém tak toužila. Právě proto se vévoda a vévodkyně ze Sussexu rozhodli v dubnu opustit řady britské královské rodiny.

Témata: Meghan Markle