Známý slovenský zpěvák truchlí! Náhle mu zemřela manželka!

Otto Weiter s manželkou 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. července 2020 14:10

Celý slovenský šoubyznys v těchto dnech soucítí se známým zpěvákem Otto Weiterem. Náhle mu totiž zemřela manželka, a to navzdory tomu, že byla o téměř dvě desítky let mladší než on.

Slovenský zpěvák Otto Weiter je známý především v zemi našich východních sousedů, narodil se ovšem v Brně. Také k nám už dorazila smutná zpráva, která se ho přímo týká. V rodině se musí vypořádat s těžkou ztrátou.

Podle informací webu cas.sk mu v těchto dnech velice nečekaně zemřela výrazně mladší manželka Andrea (†47). „Andrejka měla zemřít ve spánku,“ tvrdí zdroj zmíněného serveru z okolí páru. O žádných zdravotních problémech údajně nikdo nevěděl.

Zesnulá Andrea byla již čtvrtou manželkou Weitera. Navzdory tomu, že si náramně rozuměli, děti spolu neměli. Natáčeli spolu ovšem hudebně-zábavné pořady pro televizi. Naposledy se tam zastavila jen několik dní před smrtí.

„S Andrejkou jsme dělali jen před pár dny pořad do televize. Zpočátku jsme připravovali dramaturgii celého rozhovoru, byla plná energie a zápalu pro vytvoření co nejlepšího rozhovoru,“ řekla webu zpěvačka Marcela Molnárová, podle které nic nenasvědčovalo tomu, že by mělo dojít ke smutné události.

Témata: Otto Weiter