Timo Tolkki se pokouší rozjet nový kšeft: O svých cenách nebudu diskutovat!

Timo Tolkki 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. července 2020 9:30 | Aktualizováno: 14. července 2020 10:37

Hudebník Timo Tolkki není Čechům neznámý. V minulosti se proslavil jako manžel dcery Karla Gotta Dominiky, teď se ale spíš veřejně rozebírají jejích manželské problémy a rozchod. Bývalý kytarista metalové skupiny Stratovarius se i dnes snaží vydělávat hudbou, moc se mu ale nedaří!

Timo Tolkki se před pár dny médiím svěřil, že finančně Dominiku stále dotuje! „Dal jsem jí nějaké peníze v zimě i teď. Chtěl jsem, aby viděla, že umím stále vydělávat. Ale nezapůsobilo to,“ postěžoval si před pár dny pro deník Aha!

On sám na tom přitom není nejlépe! Snaží se vydělávat tím, že poskytuje on-line kurzy hry na kytaru. Jenže o případné zájemce má nouzi! A tak musí jít s cenou svých služeb výrazně dolů! Doba Timovy slávy, kdy byl fanoušky milován jako kytarista, zpěvák, autor textů a producent power metalové skupiny Stratovarius jsou totiž minulostí.

Úspěch se svými lekcemi neměl ani v Mexiku, kam odjel za svou milenkou, a ani po návratu v rodném Finsku. „Zdá se to skoro nemožné. Snížil jsem ceny lekcí o 30 procent, ale zdá se, že se už nikdo nechce učit hrát na kytaru,“ postěžoval si podle serveru expres.cz v polovině června z Mexika Tolkki.

Cenu kurzu musel snížit, ale chudí Mexičané si je ani přesto nemohli dovolit. Sám hudebník sice nikdy veřejně neprozradil kolik si účtuje, podle jednoho z fanoušků si ale na hodinu řekl o 150 eur, což v přepočtu podle současného kurzu vychází asi na 4 tisíce korun!

Jak se ale zdá, ani po návratu do Evropy ser zájemci o jeho službu nehrnou. I proto musel jít s cenou dolů! „Takže ještě jednou. Pokud chcete mé soukromé lekce, napište mi e-mail. O svých cenách nebudu diskutovat veřejně. Mohu ale říct, že kvůli covidu-19 jsem snížil cenu o 15 procent,“ napsal v jednom ze statusů na sociálních sítích.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová