Nová čísla odhalena! Kolik si vydělají porotci v SuperStar?

Pavol Habera 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. července 2020 20:16

Už dlouho je známo, že porotci v SuperStar si dokáží vydělat pěkný balík peněz. Ačkoliv je kvalita soutěže po tolika ročnících na pováženou, platy za ní rostou. A zatímco dříve si porotci vydělávali částky v řádech vyšších statisíců korun, dnes jsou jejich bankovní konta podstatně tučnější!

Paľo Habera do křesla porotce poprvé usedl v roce 2004 a zůstal tam dodnes. Na rozdíl od svých kolegů, kteří takovou výdrž neměli. Není proto divu, že se stal pomyslným katem, kterého už jen tak něco nepřekvapí.

A jak zjistil magazín Nový čas, nelze se ani divit tomu, že za svou práci inkasuje tučný honorář. Ten se pohybuje v řádech milionů korun. "Habera za tento ročník pěvecké soutěže inkasoval 180 000 eur," píše magazín. V přepočtu jde o téměř 5 milionů korun.

Jeho firma operující se zábavnými činnostmi a volnočasovými aktivitami je na tom ale celkově podstatně lépe. Podle veřejně dostupných údajů si totiž přilepšila celkově až o půl milionu eur. Tedy o zhruba 13 milionů korun.

"Ještě v roce 2018 měl zpěvák 340tisícové tržby, které však podle nejnovějšího daňového přiznání vzrostly na neuvěřitelných 876 tisíc eur. Z toho má Habera čistý zisk až 133 969 eur. Červeným číslům se jeho firma na hony vyhýbá a cosi takového jako ztráty umělec ve svém byznysu vůbec nezná," píše magazín.

Dodal, že k prosperujícímu podnikání mu však také pomohly i koncerty, které se svou kapelou Team pravidelně před karanténou organizoval.

Témata: Pavol Habera Superstar