Vítězka SuperStar Piešová: První střet s krutou realitou!

Vítězka SuperStar 2020 Barbora Piešová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. července 2020 14:50 | Aktualizováno: 13. července 2020 22:19

Když se před lety stala vůbec první SuperStar Aneta Langerová, měla prakticky ihned velké množství fanoušků. Dnes už musí vítězové soutěže o příznivce bojovat o poznání víc. Na vlastní kůži už to poznává i Barbora Piešová.

Česko a Slovensko hledaly na jaře SuperStar. Pod dohledem přísné poroty v čele s obávaným Paľem Haberou nakonec zvítězila mladičká Barbora Piešová, která hned naskočila do kolotoče a začala koncertovat.

Pod svá křídla ji nejprve vzal další z porotců Leoš Mareš, se kterým měla možnost vystoupit na několika akcích po celém Česku. Jelikož moderátor má spoustu fanoušků, talentovaná Slovenka poznala na vlastní kůži, jak chutná úspěch.

Jenže vždycky to není taková sláva, což se ukázalo na společném koncertě s dalšími finalisty talentové soutěže v pražských Letňanech, na což upozornil slovenský server pluska.sk. Tady přišlo na řadu setkání s tvrdou realitou.

Podle webu to pod pódiem nebylo žádné terno. Několik desítek fanoušků sice přišlo, ale o žádnou masovou akci rozhodně nešlo. Trojice účinkujících nejspíš čekala mnohem větší zájem, a to i při následné autogramiádě.

Témata: Barbora Piešová (SuperStar)