Vévodkyně Meghan: Podlou zradu měla v hlavě hned od začátku!

Meghan Markle 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. července 2020 10:44 | Aktualizováno: 13. července 2020 16:56

Vévodkyni Meghan je na Ostrovech často vyčítáno, že odloudila prince Harryho, s nímž momentálně žije v zámoří. Někteří lidé jsou přitom zcela přesvědčeni, že měla podlou zradu v hlavě hned od začátku.

Jsou to už více než tři měsíce, co princ Harry s manželkou Meghan opustili britskou královskou rodinu a také Velkou Británii. Pro spoustu lidí, kteří mají k monarchii dlouhá léta blízko, to vlastně ani nebylo překvapení.

Fotograf Arthur Edwards se dle webu marieclaire.com nechal slyšet, že Američanka se podle něj nikdy nechtěla natrvalo usadit ve Spojeném království. „Navzdory rekonstrukci ve Frogmore a všem utraceným penězům neměla v úmyslu tady zůstat,“ řekl ve vysílání stanice TalkRadio.

Pokud je to pravda, musí být Meghan nyní štěstím bez sebe. S princem si totiž pro novou životní kapitolu vybrali také nový domov, který nakonec nalezli v jejím rodném městě, kalifornském Los Angeles.

Edwards dodal, že se Harry během vztahu s někdejší herečkou hodně změnil. „Nemluvil se mnou rok, a to ho fotografuji od chvíle, co se narodil. Může za to ona,“ je přesvědčen fotograf.

Témata: Meghan Markle