Brad Pitt a Angelina Jolie: Šokující zvrat v jejich vztahu!

Angelina Jolie a Brad Pitt 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. července 2020 17:40 | Aktualizováno: 13. července 2020 15:14

Brad Pitt a Angelina Jolie se nerozcházeli zrovna v dobrém. Nyní se ale objevily informace o zásadním posunu v jejich vzájemném vztahu po rozvodu. Tohle už opravdu nikdo nečekal.

„Potřebovali rozhodně pomoc odborníků, aby dokázali vyřešit všechny problémy týkající se péče o děti, aby se nastavilo to, jak může být Brad zase jejich otcem. A protože jsou dnes už děti o dost větší, netrpí separační úzkostí, když jsou bez Angeliny,“ prozradil zdroj magazínu People.

Proces prý trval dlouho a vyžadoval podstoupení rodinné psychoterapie. „Mladší děti pendlují sem a tam mezi jejich domy, Brad je nejradši, když s ním tráví co nejvíc času. Je teď díky tomu mnohem šťastnější,“ konstatovala zasvěcená osoba.

Okolí hollywoodských hvězd zaskočilo, že ke smíru po všech peripetiích došlo. „K velkému překvapení jejich přátel se komunikace mezi nimi ohromně zlepšila, oba jsou teď absolutně oddaní společné výchově dětí,“ tvrdí zdroj.

„Jejich děti mají pravidelný systém střídavé péče, to je pro rodinu velká změna. Díky tomu harmonogramu už nejsou Brad ani Angelina neustále ve stresu, co si vymyslí druhá strana. Teď tráví děti čas s oběma rodiči a jsou šťastné a prospívá jim to,“ dodal.

Témata: Brad Pitt Angelina Jolie