Harry a Meghan to mohli čekat! Kritika monarchie se obrací proti nim!

Meghan Markle a princ Harry 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. července 2020 13:03

Harry a Meghan se zase jednou přihlásili o pozornost, když se vyjádřili k záležitostem týkajícím se britské koruny. Nejspíš mohli čekat, že se to neobejde bez odezvy. Kritické výtky už se obrací proti nim.

Přes tři měsíce jsou princ Harry a jeho žena Meghan obyčejní smrtelníci, přesto dál komentují záležitosti britské monarchie. Naposledy se tak stalo během videokonference s mladými lidmi ze všech koutů britského společenství známého jako Commonwealth.

Podle velice kritického názoru prince má svazek někdejších kolonií budoucnost jen za předpokladu, že britská monarchie přizná chyby z minulosti. Bez toho prý není možnost se pohnout kupředu. Pořádně tím hnul žlučí moderátorovi Piersi Morganovi, který patří ke známým kritikům páru.

„Snažím se k nim být fér, ale pak vidím, jak tihle dva ze své hollywoodské rezidence dál poučují svět o tom, jak by měl něco dělat. K tomu ta ironie, že říkají: ‚Je čas být nepohodlný.‘ Oni jsou ti nejpohodlnější lidé na světě,“ řekl dle webu listu The Sun.

Podle novináře byl odchod z královské rodiny jejich volbou, kterou respektuje, kritikou Commonwealthu a královny Alžběty však opět řeší něco, co jim už nepříšluší. „Co se stane, pokud je budou kritizovat a oni ze sebe zase udělají oběti. Řeknou: ‚Jak si nás dovolujete kritizovat‘ a ten cirkus poběží zase od začátku,“ udeřil Morgan.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)