Největší tajemství vévodkyně Kate KONEČNĚ ODHALENO! Proč nesnáší své jméno?

Kate Middleton 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. července 2020 17:07

Vévodkyně Kate je jednou z nejoblíbenějších žen na celém světě. Už více než 10 let se ale ví, že toto označení nesnáší. Manželka prince Williama by si přála, aby ji lidé oslovovali jinak, a nyní konečně vyšlo najevo proč!

Manželce prince Williama lidé ve Velké Británii i po celém světě říkají vévodkyně Kate, existují ale důkazy, že sama budoucí královna by si přála něco jiného. V roce 2008, kdy Kate byla „pouze“ přítelkyní vnuka panovnice, se o tom poprvé objevil článek v nedělníku Sunday Express.

Ačkoliv se pár zasnoubil až v roce 2010, už o dva roky dříve se v zemi spekulovalo o svatbě Williama a jeho nynější manželky. Královský expert Adam Helliker tenkrát ve sloupku pro zmíněný list odhalil známky toho, že Kate se na budoucí roli uvnitř královské rodiny pečlivě připravuje.

„Slyšel jsem, že v posledních týdnech začala potichu informovat přátele, že by se ráda zbavila neformálního oslovení Kate. Přála by si, aby jí lidé říkali celým jménem Catherine,“ psal před 11 lety odborník. Přátelům měla kvůli tomu údajně posílat emaily. 

Nyní ale konečně vyšlo najevo proč. Britský web Express zjistil, že Kate měla dříve přezdívku "Waity Katy", která ji hrubě urážela. Volně se totiž dá přeložit jako "čekající Kate", a má narážet na to, jak dlouho po boku Williama čekala na zásnuby a svatbu. Proto si nepřeje, aby ji dnes lidé oslovovali Kate.

Témata: Kate Middleton