Znepokojivé zprávy o Meghan! Tak špatně na tom prý nikdy nebyla!

Meghan Markle 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. července 2020 13:03

Vévodkyně Meghan na vlastní kůži poznala, jak vyčerpávající může být angažmá v řadách britské královské rodiny. Znepokojivé zprávy o jejím stavu se ovšem objevují i v současnosti. Co se děje?

Ačkoliv byla jako herečka na jistý druh popularity zvyklá, s tím, co nastalo s jejím vstupem do královské rodiny, vévodkyně Meghan nepočítala. Dnes už sice součástí monarchie není, ale na staré křivdy nezapomněla. Společně s princem Harrym se proto soudí s některými britskými médii.

Podle informací britské BBC, která se odvolává na soudní dokumenty, se Američanka cítila „nechráněná“ královskou rodinou. Dokonce jí prý měli během těhotenství zakazovat se bránit před negativními zprávami v médiích.

K tomuto odhalení došlo v rámci sporu vévodkyně s vydavatelem listu Mail on Sunday, po kterém žádá odškodné za zneužití informací, narušení soukromí a autorských práv. V kauze jde mimo jiné o dopis, který jí napsal otec Thomas Markle.

Společnost Associated Newspapers ale vinu odmítá a tvrdí, že psala pravdu. „Její přátelé jí nikdy předtím neviděli v takovém stavu a právem se obávali o její zdraví, a to hlavně když byla těhotná,“ uvedli právní zástupci vydavatelství podle webu cas.sk.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)