Vážně nemocný Andrej Hryc: Skvělé zprávy přímo od lékařů!

Andrej Hryc s dcerou Wandou 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. července 2020 15:28

Andrej Hryc už se několik měsíců potýká s vážnými zdravotními problémy, kvůli nimž musel strávit celé dva měsíce v nemocnici. Teď se ale konečně mohl pochlubit tím, že přišly skvělé zprávy od lékařů.

Dva měsíce strávil Andrej Hryc v nemocnici, kde podstupoval nejnáročnější část léčby akutní leukémie včetně chemoterapie a transplantace. Před pár dny jej konečně propustili do domácího léčení.

„Lékaři říkají, že jsem z toho venku,“ prozradil známý herec webu cas.sk. Následně ale naznačil, že rozhodně nemá vyhráno. Klíčových bude 100 dní rekonvalescence, diety a rehabilitace. Dál pokračuje i léčba, do špitálu musí docházet na týdenní kontroly.

První kontrola dopadla dobře. „Zprávy od lékařů jsou pozitivní, brali mi vzorky z míchy, čísla jsou lepší, než byly minule. Podrobnosti nevím, ale primář mi povídal, že se to vyvíjí správným směrem,“ konstatoval.

Hryc následně zopakoval, že první poločas vyhrál. „Jde o to, že teď musí být čísla lepší a lepší. Až pokud nedosáhneme takové úrovně, že budu zcela imunní,“ dodal.

Témata: Andrej Hryc