Maroš Kramár v televizi nekončí! Děs a hrůza, říkal si přitom její ředitel!

Maroš Kramár 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. července 2020 11:40

Maroš Kramár červnovou kauzu, ve které byl nařčen ze sexuálního obtěžování, přežil prakticky bez trestu. V televizi nekončí navzdory tomu, že její ředitel měl při prvním pohledu na záběry jasno.

Maroš Kramár nakonec vyvázl z kauzy, ve které byl obviněn ze sexuálního obtěžování a kterou se poměrně dlouho zabývalo celé Slovensko. K incidentu došlo v pořadu Inkognito vysílaném televizí JOJ. Její šéf nyní o kauze rozsáhle promluvil.

Ředitel televize Marcel Grega přiznal, že trestem pro Kramára byla nakonec pouze dvoutýdenní stopka na obrazovce. Instituce přitom měla mnoho možností, jak kauzu vyřešit, mezi nimi bylo i rozvázání spolupráce. Ta bude ale nakonec pokračovat.

„Oslovili jsme sexuology, soudní znalce, odborníky na ochranu nezletilých. Vyslechl jsem si je a závěr zněl, že jsme neodvysílali něco, co by mohlo poškodit vývoj dětí do 12 let,“ uvedl v rozhovoru pro Denník N.

Grega uvedl, že poprvé vše viděl na webovém portálu. „Zhrozil jsem se. Ten konkrétní čin, který jsem viděl, mi byl absolutně proti srsti. Vyděsilo mě, že to odvysílala naše televize,“ přiznává s odstupem času. Portál ale podle jeho webu vše vystřihl tak, že to „vypadalo jako reklama na sexuální obtěžování“.

Témata: Maroš Kramár