Jací jsou rodiče? Tohle se děje u Kate a Williama doma!

Princ William s celou rodinou 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. června 2020 14:30

Princ William s vévodkyní Kate se ukázali jako přísní rodiče. Své děti sice vedou k samostatnosti, určité chování jim ale tolerovat nebudou.

Královský pár zavedl pravidla, v jejichž dodržování je absolutně důsledný. Podle serverů Express a The Sun jsou děti podporovány v otevřené diskusi o svých pocitech, vyjadřují například obavy ze školních předmětů, z plavání nebo zklamání.

"O všem se mluví a nacházejí se řešení. Neexistuje také, že by jeden rodič řekl ne a druhý ano, Kate a William jsou vůči sobě loajální a vystupují před dětmi ve všem jednotně," cituje deník zdroje z Kensingtonského paláce.

Na druhou stranu ale mají pravidla, která jejich děti musí bezpodmínečně dodržovat. Musí například mluvit klidným tónem a nesmí se vyjadřovat agresivně. Rodiče jim také neustále připomínají, že většina dětí nemá tak výsostné postavení.

William a Kate ve svých dětech také pěstují pokoru a vděčnost. Když nastane konflikt, rodina se sejde na pohovce a o problému v klidu diskutuje. Je také zakázáno zapínat televizi před večeří.

Témata: Kate Middleton Princ William