Maroš Kramár konečně projevil lítost! Jenže…

Maroš Kramár 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. června 2020 10:35

Maroši Kramárovi v posledních dnech vyčítali leccos, mimo jiné také to, že je v rámci kauzy kolem pořadu Inkognito neschopen sebereflexe. Oblíbený herec nakonec projevil lítost, je to ale celé trochu zvláštní.

Posledních několik dní vládlo slovenskému šoubyznysu jméno Maroš Kramár. Incident v pořadu Inkognito, kde přejel prstem po zadku maskérky, se řešil v médiích i v samotné televizi, kde nakonec došlo k závěru, že se nic strašného nestalo. Padala přitom obvinění ze sexuálního obtěžování.

Některým lidem zase na celé kauze nejvíc vadilo, jak přezíravě se oblíbený slovenský herec choval. Žádná omluva či lítostná slova z jeho úst nezazněla. Až nyní Kramár v souvislosti s celou záležitostí konečně něčeho zalitoval.

Podle slovenských médií totiž během kauzy zcela zaniklo, že hercova devatenáctiletá dcera Tamara zažila po boku populární kapely HEX svou pěveckou premiéru. Mnozí lidé to tedy možná vůbec nezaznamenali.

„To mě osobně velmi mrzelo, že moje nesmyslná a nafouknutá kauza zastínila zrovna v den premiéry Tamařinu skladbu. Lidsky mě to zamrzelo, ale co se dá dělat. Takový je život,“ řekl Kramár magazínu Šarm.

Témata: Maroš Kramár