Maroš Kramár vyvázl, některé ženy zuří: Nepřípustné, v jiné zemi by…!

Maroš Kramár 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. června 2020 10:30

Maroš Kramár nakonec velkou kauzu posledních dní přežil relativně bez úhony, což některé Slovenky nesou velice těžce. Stojí si totiž za tím, že takové chování k ženám je v 21. století nepřípustné.

Jak už víme, Maroš Kramár z kauzy, kterou po několik dní řešilo celé Slovensko, vyvázl bez trestu. Televize JOJ po řadě konzultací neshledala, že by daná situace naplnila znaky sexuálního obtěžování, z něhož byl některými lidmi nařčen.

Oblíbený herec čelil obvinění poté, co se v rámci pořadu Inkognito objevily záběry, na kterých přejel prstem po pozadí maskérky. Spokojenost s finálním verdiktem televizní stanice ale nepanuje ve všech kruzích.

„Takové video v přímém přenosu si neumím představit v civilizovaných zemích Evropské unie ani např. v USA, kde by se tím Maroš Kramár diskvalifikoval z přístupu do mainstreamových médií,“ konstatovala pro web pluska.sk odbornice Oľga Pietruchová.

Na Slovensku je podle ní situace jiná. „U nás, bohužel, ještě není veřejnost ani tato generace starších sexistických mužů natolik uvědomělá, aby vůbec byli schopni připustit, že takové chování k ženám v 21. století není přípustné,“ dodala expertka.

Témata: Maroš Kramár