Maroš Kramár už zná svůj osud! Televize vyřkla finální verdikt!

Maroš Kramár 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. června 2020 11:43 | Aktualizováno: 25. června 2020 22:07

Maroš Kramár už ví, zdali bude pokračovat v zábavném pořadu slovenské televize, kde došlo k hodně medializovanému incidentu. Konečně totiž padl finální verdikt. Uvidí ještě diváci oblíbeného herce na obrazovkách?

Měl by to být konec jedné kauzy, kterou v posledních dnech řešilo celé Slovensko. Televize JOJ se obsáhla vyjádřila k záležitosti týkající se Maroše Kramára, který na odvysílaných záběrech přejel prstem po pozadí maskérky. Některými lidmi byl následně nařčen ze sexuálního obtěžování.

Televize připustila, že záběry mohly „bez dostatečného kontextu působit neslušně a nevhodně“, proto se za jejich odvysílání omluvilo. Zodpovědní pracovníci navíc byli poučeni a důrazně upozorněni, v repríze epizody už by se incident objevit neměl.

„Vedení TV JOJ se velmi detailně zaobíralo samotnou situací na pracovišti pro podezření z možného chování, které se na první pohled mohlo jevit jako neslučitelné s firemní kulturou,“ uvedla dle webu cas.sk PR manažerka Katarína Gajdošíková.

U samotného herce se přitom spekulovalo dokonce o možném rozvázání spolupráce. Jak nakonec Kramár dopadl? „Po mnoha konzultacích s dotčenými stranami, ale i s nezávislými externími odborníky konstatujeme, že daná situace nenaplnila charakter takového chování, které by mělo být sankcionováno,“ dodala Gajdošíková.

Témata: Maroš Kramár