Justin Bieber: OBVINĚN z OBTĚŽOVÁNÍ několika žen!

Justin Drew Bieber, kanadský pop/R&B zpěvák, kterého uvedl ve známost internetový videoportál YouTube. Na tomto portálu byl objeven svým aktuálním manažerem Scooterem Braunem. Poté odletěl do Atlanty za R&B zpěvákem a textařem Usherem. Zanedlouho podepsal nahrávací smlouvu s Island Records. 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. června 2020 18:56

Americký zpěvák Justin Bieber (26) byl obviněn z několika sexuálně motivovaných útoků na ženy. Ten to však odmítá.

O víkendu se na sociálních sítích začaly šířit šokující informace. Dvě ženy obvinily Justina Biebera ze sexuálního obtěžování. Jeden incident se měl odehrát v květnu 2015 v newyorském hotelu. Na tento příspěvek zpěvák nereagoval.

Vyjádřil se ale k obvinění ze sexuálního obtěžování, které se mělo stát 9. března v texaském Houstonu. Žena jménem Danielle napsala, že Bieber vystoupil v malém baru a následně ji spolu s dalšími dvěma osobami pozval do hotelu.

Every claim of sexual abuse should be taken very seriously and this is why my response was needed. However this story is factually impossible and that is why I will be working with twitter and authorities to take legal action.

— Justin Bieber (@justinbieber) June 22, 2020

Ona souhlasila a šla s ním. Poté se měli přesunout do soukromého pokoje, kde ji Bieber údajně sexuálně napadl. Kampaň MeToo ji pak údajně přiměla k tomu, aby o svém traumatu promluvila.

"Každé tvrzení o sexuálním obtěžování by se mělo brát velmi vážně, a proto jsem se rozhodl reagovat. Tento příběh je však fakticky nemožný, právě proto budu spolupracovat s Twitterem a úřady na právních krocích," uvedl Bieber s tím, že na tomto obvinění není nic pravdivého.

Témata: Justin Bieber