Harry a Meghan se do královské rodiny NIKDY NEVRÁTÍ! Tady je důkaz, začaly padat hlavy!

Meghan Markle a princ Harry 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. června 2020 11:03 | Aktualizováno: 23. června 2020 18:24

Londýnská advokátní společnost Harbottle & Lewis je jedinou advokátní kanceláří, jejíž služby využívá i britská královna Alžběta II. a ostatní členové královské rodiny. Tedy nově až na Harryho a Meghan.

Služby kanceláře mohli princové William a Harry využívat od puberty, kdy se stali právně odpovědnými. Jenže Harry dal tento týden advokátům výpověď. S Meghan podepsali oficiální dokumenty ukončující spolupráci.

"Toto je jasný důkaz, že se v žádném případě nemíní vrátit do Spojeného království a do britské královské rodiny. Výběr advokátů je pro královskou rodinu zásadní věcí," píše Daily Mail.

Harry podle médií jednoho z advokátů společnosti již dříve požádal, aby byl ředitelem jejich charitativní organizace Sussex Royal. Jenže poté, co jim královna zakázala používat tuto značku, celý projekt ztroskotal.

Další problémy přišly v USA, kde se manželé pokusili registrovat jiný název, Archewell. Žádost o ochrannou známku ale byla podle webu Daily Mail zamítnuta.

Server tvrdí, že manželé nepodepsali dokumenty a nezaplatili všechny požadované poplatky. Úřad pro patenty a ochranné známky vyhodnotil, že jimi doložené dokumenty byly nedostatečné.

Jestli Harry a Meghan výpověď podali na základě tohoto selhání není jasné. Nyní je ale bude právně zastupovat evropská společnost Fieldfisher. 

Témata: Princ Harry Meghan Markle