Kritizovaný Maroš Kramár: V Česku se prý chvástal!

Maroš Kramár 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. června 2020 11:01

Maroš Kramár má v posledních dnech co vysvětlovat, protože se objevilo nařčení ze sexuálního obtěžování. Oblíbený herec se k celé kauze vyjádřil v Česku a na Slovensku mají o významu jeho slov jasno.

Maroš Kramár je na Slovensku už nějaký čas pod palbou kvůli incidentu, který se objevil v televizním vysílání v rámci pořadu Inkognito. Na záběrech tam přejel maskérce prstem po zadku, což neuniklo tamním médiím, která ho teď mají pod drobnohledem.

Slovenští novináři si tedy všimli jeho nejnovějšího rozhovoru pro web super.cz. Z titulku článku serveru cas.sk vyplývá, že se Kramár „v Čechách chvástal“ a „kopl si do známé novinářky“. Zuzana Kovačič Hanzelová podle něj kauzu využila ke zviditelnění.

Server také cituje jeho slova, v nichž popírá, že by byl televizí JOJ za extempore ve vysílání jakkoliv potrestán. „Nikde jsem nedostal stopku. Právě včera jsem dotočil další díl pořadu Inkognito,“ nechal se slyšet oblíbený herec.

Je ale pravdou, že minimálně v jedné epizodě pořadu Kramár chyběl, nakonec ale celou kauze podle všeho přežije. Přitom se dokonce mluvilo o možnosti rozvázání spolupráce.

Témata: Maroš Kramár