Boj Andreje Hryce s leukémií: První FOTO po propuštění z nemocnice! Vozík a pohublé tváře...

Andrej Hryc s dcerou Wandou 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. června 2020 16:34

Slovenský herec Andrej Hryc (70), kterého si čeští diváci mohou pamatovat například ze seriálu Ulice, se po dlouhých šedesáti dnech konečně dostal pryč z nemocnice. Herec je vážně nemocný, lékaři mu před několika týdny diagnostikovali akutní leukémii.

Hryc byl před dvěma měsíc hospitalizován kvůli akutní leukémii. Lékaři mu nasadili chemoterapii, už má za sebou i transplantaci kostní dřeně. Kvůli koronavirové situaci za ním jeho blízcí vůbec nemohli, není proto divu, že se dcera Wanda nemohla dočkat chvíle, kdy si tatínka odveze domů!

Dobrá zpráva přišla 18. června, kdy lékaři Hryce propustili domů. Wanda teď u příležitosti nedělního dne otců zveřejnila na sociálních sítích nejen dojemné přání, ale i společnou fotku, která ukazuje, jak se na Hrycovi podepsal čas strávený v nemocnici.

„Tati, děkuji za celoživotní podporu, pomoc a lásku, ale i za neustálé výzvy, které mi přinášíš do života. Díky tobě se snažím denně překračovat svůj stín a ty jsi pro mě taková inspirace, že jen máloco se mi jeví jako nemožné. Miluji tě, všechno nejlepší ke dni otců,“ popřála herci jeho dcera.

Z fotky je jasné, že Andrej Hryc, který byl vždy „kus chlapa“ výrazně zhubl a pryč jsou i jeho kulaté tváře, které pro něj byly typické. Navíc sedí na chodítku, takže má po dlouhém čase, kdy byl upoutaný na lůžko, zřejmě problémy s pohybem. Snad se brzy zotaví a opět plně postaví na nohy!

Témata: Andrej Hryc