Harry a Meghan mají průšvih: Chlubí se něčím, co jim dávno nepatří!

Meghan Markle a princ Harry 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. června 2020 13:23 | Aktualizováno: 22. června 2020 21:48

Princ Harry a vévodkyně Meghan jsou zase v problémech. Internet si všiml jejich nejnovějšího přešlapu v dopise adresovaném charitativní organizaci. V něm se totiž chlubí něčím, co už jim dávno nepatří.

Brzy už to budou tři měsíce, co princ Harry s manželkou Meghan opustili britskou královskou rodinu a přestali se k ní hlásit, i když vnukovi úřadující královny už minulost v rámci monarchie nikdo neodpáře. On to nejspíš ani nechce.

Nasvědčuje tomu i fakt, který se v těchto dnech stal předmětem kontroverzí na internetu. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu totiž dál používají korunku ve svém logu, jako kdyby dál byli součástí královské rodiny.

Podle webu britského listu The Sun se to ukázalo, když pár poslal srdceryvný dopis britské charitativní organizace StreetGames. Jenže užití loga se některým fanouškům monarchie vůbec nelíbí, což dali hlasitě najevo.

Kritici se domnívají, že Harry a Meghan stále nepochopili, že na užívání královských symbolů už nemají žádné právo. Pod dopis se přitom podepsali svými jmény bez titulů královských výsostí. Je zkrátka vidět, že mnoha lidem leží v krku.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)