Zuzana Belohorcová V ŠOKU! Koupili nový dům, tohle ale nečekali!

Zuzana Belohorcová 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. června 2020 18:13

Zuzana Belohorcová se s manželem Vlastou Hájkem měli z luxusního bytu na Miami přestěhovat do nového domu. Tohle ale opravdu nečekali.

Celá přestavba domu se ale protáhla o několik týdnů. Manželé proto stále žijí v rezidenčním mrakodrapu na South Beach na Miami, ačkoliv si vilku, která je v blízkosti pláže, koupili už před více než rokem.

Prvotní plány totiž byly, že dům budou pronajímat a později z něj udělají čtyřhvězdičkový hotel. Na jeho střeše měli mít svůj prostorný byt. První škrty ale přišly, když koronavirus ochromil celý svět.

Přestože byl o hotýlek velký zájem a rezervace měli již na rok 2021, manželé museli s byznysem skoncovat. Dům si proto přestavují jen pro sebe. 

"Děláme z toho dva byty, jeden necháme pro rodiče a pro Vlastovu rodinu, takový ten nejmenší. A ty ostatní byty probourává a všechny otevíráme. Děláme z toho zcela nový barák, bude tam bazén, jacuzza, "vysvětlila podle Nového času Belohorcová.

Stěhování mělo přijít v červnu, ale nestalo se tak. "Ještě je nutná přestavba," přiznala. "Manžel musel rozbít úplně do základů celý barák, protože celý obvod a vůbec všechny desky byly prožrané termity. Musel všechno vytrhat a udělat vše nové, i stěny. Takže se nám to prodloužilo," šokuje.

Témata: Zuzana Belohorcová