Pravda o Meghan: Opravdu je Harry pod pantoflem?

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. června 2020 11:46

Spousta lidí se domnívá, že princ Harry je od chvíle, co se seznámil s Američankou Meghan Markleovou pořádný podpantoflák. Člověk z okolí páru ale prozradil, že mezi princem a vévodkyní je to možná celé trochu jinak.

Přes rok jsou princ Harry a vévodkyně Meghan manželé, letos se stali rodiči malého Archieho. Přesto jsou lidé stále posedlí tím, aby se dozvěděli, kdo má na koho větší vliv. Zatím to vždy vypadalo, že Američanka komanduje syna milované princezny Diany. Nyní se ale objevil jiný pohled.

Dobrý kamarád ryšavého vnuka panovnice totiž prozradil, že to Meghan dělá ústupky. V americké Ellen Show se objevil Argentinec Nacho Figueras, který je kapitánem charitativního týmu póla prince Harryho, a ve vysílání pěl na přítele samou chválu.

Vévodu ze Sussexu označil Figueras za skvělého muže, kterému záleží na tom, aby se svět stal lepším místem. Je dobře známo, že v tomto směru je pár na stejné lodi, také vévodkyně má takové přání. Možná právě společný cíl je jedním z hnacích motorů jejich lásky. Podle Argentince to byla každopádně Meghan, která musela dělat ústupky.

„Našel Meghan, což je neuvěřitelná dívka, je skvělá. Vzdala se všeho, co měla, aby si mohla vzít muže, kterého miluje. Nikdo neví, co všechno s tím jde ruku v ruce. Mám je moc rád! Jsou to dobří lidé,“ cituje Figuerase web britského deníku The Sun.

Témata: Meghan Markle Princ Harry