Vážně nemocný Hryc z Ulice: Nové zprávy z nemocnice!

Andy Hryc, autor: Petr Novák

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. června 2020 12:35

Slovenský herec Andrej Hryc (70), kterého si čeští diváci mohou pamatovat například ze seriálu Ulice, je vážně nemocný, lékaři mu před několika týdny diagnostikovali akutní leukémii. Po dlouhém čase stráveném v nemocnici přišla alespoň jedna dobrá zpráva!

Andy Hryc se před nedávnem dozvěděl velmi špatnou zprávu. Objevila se u něj nemoc, které loni podlehl legendární zpěvák Karel Gott (†80) – akutní leukémii. Herec dal jasně najevo, že se nehodlá jen tak vzdát a bojoval jako lev!

Lékaři mu nasadili chemoterapii a jak nedávno informoval slovenský deník Nový Čas, Hryc už má za sebou i transplantaci kostní dřeně. V nemocnici byl značně osamělý, kvůli léčbě i covidovým opatřením ho jeho dcera Wanda (42) osobně neviděla dlouhých 8 týdnů!

Po dvou měsících hospitalizace konečně přišla dobrá zpráva! Hryc opustil nemocnici! „A jde se domů! Po 60. dnech extrémně náročné léčby beru mého tatínka konečně domů. Velké a nekonečné díky lékařům, sestřičkám a celému personálu Kliniky hematologie a transfuziologie LFUK, UNB, Nemocnice sv. Cyrila a Metoděje za perfektní péči a záchranu jeho života,“ napsala šťastná Wanda na sociálních sítích. Nezapomněla jmenovitě zmínit doktory, kteří se o její ho otce starali.

I když to teď vypadá, že se vše k dobrému obrací, Andrej Hryc myslel na všechno. Nedávno prozradil, že už sepsal závěť. Diagnózu přitom nebere tak tragicky, jak by mohl, a to kvůli zkušenosti z roku 2008. Tehdy musel příbuzným sdělit, že jeho dvaadvacetiletý syn Hugo zahynul při dopravní nehodě.

Témata: Andrej Hryc Slovensko