Americkou seriálovou hvězdu zatkla policie: Znásilnění?!

Danny Masterson

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. června 2020 16:06

Zahrál se v mnoha úspěšných seriálech, v posledních dnech ale prožívá spíš příběh z noční můry. Americký herec Danny Masterson skončil v poutech, policie ho podezřívá hned z několika znásilnění.

Dannyho Mastersona mohou tuzemští televizní diváci znát ze seriálu Zlatá sedmdesátá, z něhož se ke slávě odrazil např. Ashton Kutcher. Jeho prvně jmenovaný kolega se ovšem v těchto dnech proslavil hodně neslavně. Podle webu news.sky.com totiž skončil v rukou losangelské policie.

Amerického herce policisté vyšetřují už od března 2017, kdy jej čtyři ženy obvinily ze znásilnění. Stalo se tak v době vrcholící kampaně hnutí MeToo. K inkriminovaným incidentům mělo dojít v letech 2001 a 2003.

Masterson obvinění opakovaně odmítá, ve dvou případech už byl osvobozen kvůli nedostatku důkazů a promlčení. U soudu v kalifornské metropoli by se první stání mělo uskutečnit zhruba v polovině září.

Hercův právník v prohlášení uvedl, že jsou s manželkou šokování. „Jsme přesvědčeni, že bude osvobozen, až budou předloženy všechny důkazy a budou vyslechnuti všichni svědci,“ stojí v dokumentu.

Témata: Danny Masterson