Maroš Kramár konečně našel zastání: Znají se 30 let a…!

Maroš Kramár 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. června 2020 14:50 | Aktualizováno: 18. června 2020 17:43

Maroš Kramár má v posledních dnech mnoho odpůrců kvůli tomu, jak se choval ke kolegyni z produkce televizního pořadu. Známá slovenská herečka ale vystoupila na jeho obranu. Přátelí se spolu již desítky let.

Už pěkných pár dní hýbe Slovenskem kauza Maroše Kramára, který byl nařčen ze sexuálního obtěžování poté, co v pořadu Inkognito přejel maskérce prstem po pozadí. V nejnovější pondělní epizodě se kvůli tomu neobjevil. Mezi kolegy má ovšem často zastání.

„Nemůžu nereagovat. Děsí mě, co se děje. Hon na čarodějnice? Haló! S Marošem Kramárem koexistuji pracovně a přátelsky už asi 30 let. Dovolím si říct, že ho znám velmi dobře. Kromě toho, že je dobrý a oblíbený herec, je slušný člověk a gentleman,“ uvedla dle webu pluska.sk herečka Bibiana Ondrejková.

Podle ní je v případě Kramára sexuální obtěžování vyloučeno. „Myslím, že on to opravdu nepotřebuje. Maroš Kramár je člověk, od kterého jsem se dávno naučila, že svoboda končí tam, kde začíná svoboda druhého. Vím, že se tím řídí,“ konstatovala.

„Nesnáší násilí, podrazy, hraje fér, dodržuje dohody. Zažila jsem ho v mnoha situacích. Viděla jsem jeho reakce. Řešme problém násilí, obtěžování, překračování hranic. Tam, kde to opravdu je. Ale nevyrábějme kauzy a oběti,“ dodala na adresu herce, který je oblíbený i u nás.

Témata: Maroš Kramár