Vítězka SuperStar Piešová nechápe: Proč jsou lidi takoví?

Vítězka SuperStar 2020 Barbora Piešová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. června 2020 14:50

Vítězství v SuperStar je odrazovým můstkem ke kariéře v hudební branži, má však i své stinné stránky. V těchto dnech je na vlastní kůži poznává Barbora Piešová. Zpěvačka nedokáže pochopit, čeho jsou lidé schopní.

Slovenka Barbora Piešová se stala letošní vítězkou hudební talentové soutěže SuperStar a jistě je ráda, že už ji o triumf nikdo nemůže připravit. Navzdory tomu, že některé aspekty nově nabyté popularity jí mohou být nepříjemné.

„Pro mě je výhra v SuperStar v první řadě velká čest, ale s odstupem času zjišťuji, že je to i velké utrpení. Na sociálních sítích se proti mně najednou spustila vlna hejtu. Lidé se do mě začali navážet a já nechápu proč,“ přiznala zpěvačka v rozhovoru pro slovenský deník SME.

Sama je z toho podle svých slov zmatená a nechápe, proč jí lidé nejdříve posílali hlasy, ale teď ji celé Slovensko shazuje. „Alespoň mám pocit, že mi píše celé Slovensko, protože těch zpráv je opravdu hodně,“ konstatuje.

Zdrojem nenávistných vzkazů jsou pochopitelně sociální sítě. „Nechápala jsem, co v lidech dokáže vyvolat takovou zlost. Co museli v životě zažít, že jsou takoví? Kdybych to všechno měla číst, musela bych si sehnat psychologa,“ dodala Piešová.

Témata: Barbora Piešová (SuperStar)