Harry a Meghan ve slepé uličce? Velké plány vzaly za své!

Meghan Markle a princ Harry 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. června 2020 13:05

Když Harry a Meghan opouštěli královskou rodinu, lidé si ťukali na čelo, protože nechápali, co budou dělat. Pár měl ale velké plány v oblasti charity. Ty ale teď částečně vzaly za své. Co se stalo?

Když se z prince Harryho a jeho ženy Meghan stali prvního dubna osoby nezávislé na britské královské rodině, začali oba přemýšlet, co bude dál. Už po pár dnech bylo jasněji, pár totiž prozradil, že pracuje na spuštění vlastní charitativní organizace Archewell. Jenže harmonogram teď dostal citelnou ránu.

Původně se počítalo s tím, že vévoda a vévodkyně ze Sussexu charitu odstartují ještě letos, ale plány vzaly za své, a to z důvodů, se kterými nikdo nemohl předem počítat. Nejdřív to bylo pandemie koronaviru, teď je to iniciativa hnutí Black Lives Matter, kterou Meghan z úcty ke svým kořenům podporuje.

Zdroje deníku The Telegraph potvrdily, že spuštění organizace se odkládá. „Je to absolutně jasně, že to chtějí udělat, co nejlépe, takže není důvod spěchat,“ vysvětlil člověk obeznámený s jejich situací.

„Zvykají si na nový život, na novou éru. Celé je to o tom, aby si všechno sedlo, aby si byli jistí tím, že jsou schopni udělat tu změnu, kterou udělat chtějí,“ dodal zdroj deníku s tím, že charitativní organizace by měla začít působit v roce 2021.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)