Skandál Kramára má první zřetelnou dohru! Diváci na něj čekali marně!

Maroš Kramár 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. června 2020 10:35

Pokud si včera slovenští diváci zapnuli televizi, na Maroše Kramára v pořadu Inkognito čekali marně. Televize JOJ po skandálu z minulého týdne zasáhla a herce nekompromisně odstavila.

Skandál Maroše Kramára z televizního pořadu Inkognito má první hmatatelné dopady. Oblíbený herec chyběl ve včerejší premiérové epizodě, o čemž se už předtím spekulovalo. Nakonec to dopředu avizovala samotná televizní produkce.

„Co se týká tohoto pondělí, premiérová epizoda bude v jiném zastoupení hadačů než dosud. Pan Kramár v této epizodě nebude,“ potvrdila včera deníku SME PR manažerka pořadu Inkognito Katarína Gajdošíková.

Vynechání z jedné epizody je asi to nejmenší, co se mohlo Kramárovi stát. Generální ředitel televize JOJ Marcel Grega dal jasně najevo, že takové chování nebude tolerovat. Dokonce mluvil o tom, že v krajním případě může dojít k rozvázání spolupráce.

Co se vlastně stalo, snad už ani není potřeba připomínat. Ve vysílání se minulý týden objevily záběry, na kterých Kramár přejel maskérce prstem po pozadí. Zatímco někteří mluví o sexuálním obtěžování, jiní se herce zastávají.

Témata: Maroš Kramár