Vévodkyně Kate nemilosrdně smetla všechny pochybnosti: Takhle se věci mají!

Kate Middleton 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. června 2020 15:20 | Aktualizováno: 15. června 2020 22:05

Nedávno se objevily pochybnosti o schopnostech vévodkyně Kate plnit královské povinnosti, manželka prince Williama se ale rozhodla smést všechny pochybnosti ze vztahu. Co s manželem udělají?

Britská královská rodina se v poslední době opět dostala do křížku s médii. Závadný článek o jednom ze členů se objevil v časopisu Tatler, který přišel se zaručenou informací, že vévodkyně Kate je vyčerpaná z množství práce, kterou s princem Williamem mají.

Jenže trojnásobná maminka tvrdí, že to tak rozhodně není. Podle dostupných informací právní oddělení Kensigtonského paláce odeslalo vydavateli dopis, ve kterém žádá smazaní článku z webu. Tatler se k tomu ale moc nemá, a tak ve vzduchu visí žaloba.

Vévodkyně Kate se navíc rozhodla uvedeným tvrzením oponovat i činy. Jak vás stars24.cz informoval, princ William a jeho údajně vyčerpaná manželka se chystají již tento týden k návratu do práce.

Předběhnou je ovšem princ Charles s chotí Camillou, kteří se už ve čtvrtek sejdou s francouzským prezidentem Emanuelem Macronem. Půjde o první nevirtuální pracovní schůzku člena rodiny od chvíle, co 19. března navštívili William a Kate zdravotnické callcentrum.

Témata: Kate Middleton Král Charles III. (Karel III.)