Skandál Maroše Kramára: Zajímavá minulost jeho „oběti“!

Maroš Kramár 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. června 2020 13:10

Jméno Maroše Kramára se v posledních dnech skloňuje opravdu hodně, protože v televizním pořadu došlo k nepříjemnému incidentu. Herce kvůli němu viní ze sexuálního obtěžování. Co je vlastně zač jeho údajná „oběť“?

Už druhým týdnem se Slovensko zabývá nařčením Maroše Kramára ze sexuálního obtěžování, ke kterému mělo dojít během televizního pořadu Inkognito. Hlavního aktéra podle všeho televize JOJ na nějaký čas stáhne z obrazovky, dokonce je teoreticky ve hře i vyhazov.

Údajnou „obětí“, které herec přejel prstem po pozadí, je maskérka Martina Glaser, která sama prohlásila, že je to podle ní celé „zbytečně nafouknuté“. Jak se ukazuje, možná měla důvod celou záležitost bagatelizovat.

Slovenskému webu pluska.sk se podařilo zjistit, že exoticky vypadající Martina se původně jmenovala jinak. Ještě jako Štrbová byla moderátorkou soutěže „Hra o peníze“. Má však i ještě zajímavější minulost.

Podle informací serveru dříve nafotila akty pro známý pánský magazín. Nabídku přijala, protože podle jejích slov nešlo o nic vulgárního. Přiznala také, že si nechala udělat „nová prsa“.

Témata: Maroš Kramár