Kate a Meghan si nic nedarují: Spory vévodkyň znovu ožily!

Vévodkyně Kate a Meghan 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. června 2020 14:22

I když je momentálně dělí tisíce kilometrů, vévodkyně Kate a Meghan se stále věnují jedna druhé. Ožily tak staré spory z dob vzájemného soužití v rámci britské královské rodiny.

Vévodkyni Kate nedávno naštval článek v magazínu Tatler, podle kterého je po tzv. megxitu vyčerpaná z velkého množství pracovních závazků. Právníci Kensingtonského paláce dokonce hrozí vydavateli žalobou kvůli tomu, že podle nich jde o evidentní lež.

Podle odborníka na královskou rodinu Duncana Larcombea manželku prince Williama článek opravdu pobouřil. Také jí vadí neustále srovnávání se švagrovou. „William a Kate jsou velmi citliví na porovnání s Meghan,“ cituje experta web cas.sk.

Stěžuje si však i manželka prince Harryho, které vadí přístup právníků paláce, kteří se za ní při sporech s médii nikdy tak rázně nepostavili. „Nyní o Kate napíšou něco trochu negativního a palác přijde za méně než 24 hodin s prohlášením na její obranu,“ uvedla pro server dailymail.co.uk její známá.

Meghan se měla kamarádce svěřit, že i kvůli tomu s Harrym opustili královskou rodinu. „Cítila nedostatek podpory a naprostou ignoraci bolesti a úzkosti, kterou utrpěla, když ji kritizovala média. Řekla mi, že spíše než podpory se dočkala pocitu, že žádá a očekává příliš mnoho,“ dodala známá.

Témata: Kate Middleton Meghan Markle královská rodina (gbr)