Skandál Maroše Kramára: Bývalá manželka herce se do toho obula!

Maroš Kramár 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. června 2020 11:30 | Aktualizováno: 14. června 2020 20:43

Slovensko dál řeší skandál Maroše Kramára, ke kterému došlo přímo v televizním vysílání. Co říká nařčením ze sexuálního obtěžování jeho bývalá manželka, se kterou má herec tři děti?

Maroš Kramár má z ostudy kabát, i když on sám to tak nevnímá. Jeho vystoupení v televizním pořadu Inkognito, kde prstem přejel po zadku maskérky, neuniklo lidem, kteří v souvislosti s tím mluví o sexuálním obtěžování.

Televize JOJ se celou záležitostí zabývá, její generální ředitel Marcel Grega uvedl, že v nejzazším případě může dojít k rozvázání spolupráce. Zatím pouze do médií proniklo, že se oblíbený herec nějaký čas v pořadu neobjeví.

Kramár se vcelku nedávno po 25 letech vztahu rozvedl s manželkou a matkou jeho tři dětí Natašou Nikitinovou, která je shodou okolností právnička. Co si o skandálu bývalého muže myslí?

„Opravdu se s tím musí vypořádat každý, kdo je do toho zapojený. Já nevím, jestli bych k tomu dodala víc. Nemám na to žádný názor, takže se k tomu nechci vyjadřovat. Ani jsem to nesledovala, abych pravdu řekla, jen úplně okrajově, že se něco píše. Ale vůbec nevím,“ řekla webu cas.sk.

Témata: Maroš Kramár