Vévodkyně Kate tři měsíce V IZOLACI: Blíží se konečně změna?

Křest Archieho Harrison Mountbatten-Windsora 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. června 2020 13:23

Členové britské královské rodiny si během pandemie nehráli na vyvolené a pečlivě trávili čas v izolaci, což bylo limitující, především co se práce týče. Teď se ale konečně blíží velká změna.

Velká Británie patří mezi nejzasaženější země nemocí covid-19, a tak se i členové britské královské rodiny snažili jít příkladem a „uklidili se“ do izolace. Teď už ale vyhodnotili, že nastal čas vracet se k normálnímu životu.

Jako první se do práce vrátí princ Charles s vévodkyní Camillou. Podle informací webu listu The Sun se ve čtvrtek setkají v Clarence House s francouzským prezidentem Emanuelem Macronem, který do země zavítá na návštěvu.

Půjde o první nevirtuální pracovní schůzku člena rodiny od chvíle, co 19. března navštívili princ William s manželkou Kate zdravotnické callcentrum. Také oni se mají příští týden vrátit do zápřahu.

„Stále nejde o úplný návrat k plnění královských povinností, ale jedna či dvě schůzky už jsou v plánu,“ uvedl zdroj serveru s tím, že většina rodiny dál komunikuje prostřednictvím videokonferencí a telefonních hovorů.

Témata: Kate Middleton Princ William Král Charles III. (Karel III.) Camilla Parker-Bowles královská rodina (gbr)