Skandál Kramára řeší i herci: Ostrá slova hvězdy S tebou mě baví svět!

Zdena Studenková 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. června 2020 10:40

Slovenským šoubyznysem v posledních dnech hýbe kauza, za kterou stojí Maroš Kramár. Podle některých lidí obtěžoval v televizním vysílání jednu ze spolupracovnic. Co si o tom myslí hvězda komedie S tebou mě baví svět?

Maroš Kramár se brání nařčení ze sexuálního obtěžování poté, co před několika dny ve slovenském televizním pořadu Inkognito přejel prstem po pozadí maskérky. U našich sousedů se dokonce mluví o možnosti vyhazovu.

Zatímco někteří aktivisté v této problematice by to nejspíš uvítali, populárního herce se zastávají kolegové. Ozvala se např. Zdena Studenková, kterou všichni dobře známe z legendární komedie S tebou mě baví svět.

„Myslím si, že někteří dělají z komára velblouda, to je můj názor. To naše herecké povolání je kontaktní, že my vůbec takové věci, že někdo někoho obejme, štípne do zadku, nebereme nijak. My nejsme úředníci, nejsme ve vysoké funkci. Jsme normální lidé, kteří takovým věcem nepřipisují vůbec žádný význam. To jsou hlouposti,“ řekla webu cas.sk.

Studenkovou nechávají podobné kauzy celkem v klidu. „Myslím, že i s hnutím ‚me too‘ je to takové… Trošku se mi to příčí,“ dodala. Sama „poškozená“ maskérka bere celou záležitost s nadhledem.

Témata: Zdena Studénková Maroš Kramár